طراحی سایت

طراحی سایت فروشگاهی

طراحی سایت فروشگاهی یکی از مهم ترین ابزارها و ارکان تجارت الکترونیک محسوب می گردد که منجر به خرید سراسر مردم در کل کشور از فروشگاه شما خواهد شد.

برای بعضی ها سوال پیش می آید که سایت فروشگاهی چه فرقی با سایت شرکتی دارد و هر دو برای فروش محصول خود به مردم طراحی می گردند.

گفتنی است که طراحی سایت فروشگاهی نیازمند یکسری بسترهای خاص می باشد که در طراحی سایت شرکتی نیاز به آن بستر های خاص نخواهیم داشت.

و همین تفاوت هایی که به چشم نمی آیند باعث می شود یک وب سایت فروشگاهی نسبت به سایر رقبای خود بهتر عمل کند که این عمل بهتر منجر به فروش بیشتر خواهد شد.

 

چرا به طراحی سایت فروشگاهی نیازمندیم؟

لازم است با جزئیات بیشتری درباره  رقابت در دنیای تجارت الکترونیک که منجر به فروش اینترنتی می گردد صحبت کنیم تا برای شما روشن گردد که چرا به طراحی سایت فروشگاهی نیازمندیم.

بر اساس آمار های جهانی که هر ساله منتشر می گردد، تا سال ۲۰۱۹ تنها ده درصد از تجارت بازار خرده فروشی در سراسر دنیا به صورت الکترونیکی انجام می شد.

این آمار در کشورهای جهان اول به بیش از ۲۴ درصد می رسد و در کشورهای در حال توسعه همچون ایران این آمار زیر یک درصد می باشد.

با افزایش پراکندگی و نفوذ زیرساخت های اینترنت و تلفن های همراه در کشور ایران طی چند سال اخیر شاهد رشد صعودی و به وفور استارت آپ ها و سایت های فروشگاهی آنلاین در کشورمان بوده ایم.

به همین منظور پیش بینی می شود که در چند سال آینده شاهد رشد بی انتها فروشگاه های اینترنتی در ایران باشیم که منجر به این امر خواهد شد که درصد بالایی از فروش در کل کشور به صورت اینترنتی صورت گیرد.

مشاهده و تجزیه و تحلیل همین آمار و ارقام و پیش بینی ها کافی است تا به اهمیت طراحی سایت فروشگاهی برای کسب و کار خود پی ببرید.

اگر همین الان دقیقا همین الان که دارید این متن را می خوانید به فکر طراحی سایت فروشگاهی برای کسب و کار خود نباشید مطمئن باشید که فقط بعد از 5 سال از کرده خود پشیمان مطلق خواهید شد!!!

اگر همین الان تصمیم برای داشتن یک سایت فروشگاهی برای خود گرفته اید و کمبود این امر حیاتی را در کسب و کار خود حس کرده اید.

ما در شرکت استادان سیستم به شما کمک خواهیم کرد که با طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای به تجارت الکترونیک در ایران بپیوندید.

 

تفاوت طراحی سایت فروشگاهی به صورت کاملا اختصاصی با فروشگاه سازهای آماده

اگر می خواهید با استفاده از طراحی سایت فروشگاهی به اهدافی همچون تغییر فضای کسب و کار خود و ارتقا خدمات رسانی به مشتریان و دست یابی به بازار رقبایتان دست یابید.

باید طراحی سایت فروشگاهی که کاملا منحصر به فرد و اختصاصی می باشد را برای کسب و کار  خود در دستور کار قرار دهید که دلیل آن را در ادامه به شما خواهم گفت.

استفاده فروشگاه ساز ها از فرم های ثابت و تکرار شونده و همچنین عدم امنیت بالای آن برای کسب و کارهای پر ترافیک و از همه بدتر ایجاد وابسته شدن کسب و کار شما به یک شرکت دیگر.

همه این موارد از جمله معایبی می باشد که شما را برای داشتن سایت فروشگاهی که به صورت کاملا منحصر به فرد و اختصاصی طراحی شده است را برای شما توجیه می کند.

یکی از دلایل مهمی که شما را به سمت این کار سوق می دهد بحث خلاقیت ها و ایجاد تمایز نسبت به رقیبان می باشد.

مشتریان تنها هنگامی که ببینند شما در ارائه خدمات خود از یک خلاقیت و تمایز بهره می برید آن گاه است که شما می توانید با ورود به این بازار عظیم حرفی برای گفتن داشته باشید در غیر این صورت شکست شما حتمی است.

 

طراحی وب سایت فروشگاهی-استادان سیستم

طراحی وب سایت فروشگاهی توسط استادان سیستم

 

مزایای طراحی سایت فروشگاهی:

کسب و کار اینترنتی و ارائه خدمات و محصولات در بستر اینترنت دارای مزایای متعددی هم برای خریداران و هم برای فروشندگان می باشد.

 

1. مزایای طراحی سایت فروشگاهی برای فروشندگان:

 

  • عدم وابستگی به مکان با استفاده از طراحی سایت فروشگاهی

اولین و مهم ترین مزیت طراحی سایت فروشگاهی برای فروشندگان این است که آن ها بدون داشتن مکان فیزیکی مانند انبار و مغازه می توانند به فروش محصولات خود بپردازند.

 

  • کاهش هزینه ها با استفاده از طراحی سایت فروشگاهی

و نداشتن مکان فیزیکی منجر به صرفه جویی و حذف مخارجی مانند اجاره مغازه، منشی، تلفن، آب، گاز، برق و … می شود و شما می توانید این هزینه در جهت رشد طراحی سایت فروشگاهی خود خرج کنید.

 

  • عدم وابستگی به زمان با استفاده از طراحی سایت فروشگاهی

شما با طراحی سایت فروشگاهی می توانید به صورت 24 ساعته به مشتریان خود سرویس دهی کنید و محدودیت ساعت کاری را  به کل حذف کنید.

 

  • جذب مشتری از اقصی نقاط کشور و حتی دنیا با استفاده از طراحی سایت فروشگاهی

شما با طراحی سایت فروشگاهی برای کسب و کار خود می توانید تمامی کاربرانی را که در عرصه اینترنت فعال هستند به سمت خود جذب نموده و این کار با داشتن فروشگاه فیزیکی با کلی شعبه در تمامی شهر ها کشور برابری می کند!!!

همان طور که می دانید فروشگاه های سنتی تنها می توانند به منطقه بسیار محدودی خدمات ارائه دهند در صورتی که خرید و ارسال سفارش از یک فروشگاه آنلاین به دورترین نقاط کشور و حتی به تمام نقاط دنیا امکان پذیر می باشد.

که تنها روش برای توسعه وسعت فروش محصولات و خدمات فراتر از شهر و کشور و حتی دنیا تنها و تنها و تنها به واسطه طراحی سایت فروشگاهی تامین می گردد.

 

  • داشتن آرامش و آسودگی خاطر مطلق با استفاده از طراحی سایت فروشگاهی

فروشندگان می توانند با طراحی سایت فروشگاهی، مشخصات، ویژگی ها و قیمت هر یک از کالاها را در سایت درج کنند و با این کار از دادن توضیحات شفاهی و همچنین از سر و کله زدن با مشتریان رهایی یابند.

 

  • حذف دلالان و کاهش قیمت اجناس با استفاده از طراحی سایت فروشگاهی

همچنین با طراحی سایت فروشگاهی می توان در راستای حذف واسطه ها و دلالان و ارتباط مستقیم تولیدکننده با خریدار و مصرف کننده قدم محکمی برداشت که منجر به کاهش قیمت اجناس می شود.

 

2. مزایای طراحی سایت فروشگاهی برای خریداران:

 

  • امکان بررسی و مقایسه محصولات و قیمت ها با استفاده از طراحی سایت فروشگاهی

خریداران می توانند در هنگام خرید اینترنتی به راحتی با کمی جستجو در سایت، وضعیت موجودی، ویژگی، کیفیت و قیمت محصولات را با یکدیگر مقایسه نموده و سپس به خرید بپردازند.

 

  • صرفه جویی در زمان و عدم نیاز به مراجعه حضوری با استفاده از طراحی سایت فروشگاهی

همان طور که می دانید خرید اینترنتی می تواند از هر محلی مانند خانه، محل کار یا هر نقطه دیگری صورت گیرد به همین منظور دیگر نیازی به مراجعه حضوری و صرف زمان نیست.

 

  • امکان پس دادن محصولات با استفاده از طراحی سایت فروشگاهی

در اکثر سایت های فروشگاهی این رویکرد اتخاذ شده است که افراد در صورت عدم رضایت از محصول خریداری شده آن را بازگردانند و این رویکرد سبب اطمینان خاطر مشتریان شده است.

 

  • کاهش هزینه های جانبی با استفاده از طراحی سایت فروشگاهی

با خرید از فروشگاه های اینترنتی از صرف هزینه های جانبی مثل رفت و آمد و حذف خریدهای حاشیه ای و غیرضروری که در هنگام گشت و گذار در فروشگاه های سنتی به صورت ناگهانی رخ می دهند، جلوگیری می شود.

 

گرایش به طراحی سایت فروشگاهی از کجا شکل گرفت؟

از زمانی که مشتریان نسبت به خریدهای تحت وب تمایل پیدا کرده اند و همچنین این کار سبب تبدیل پول سنتی به پول دیجیتال شد، انقلاب بزرگی در عرصه تجارت جهانی به وقوع پیوست.

برای همین تجارت الکترونیکی به صورت بین المللی، افراد بیشتری را به سمت ورود به چنین بازاری ترغیب کرد زیرا هر روز بر حجم این مبادلات افزوده می شد و این ایده آل ترین فرصت برای آن ها بود.

اگر بخواهیم به بزرگترین سایت های فروشگاهی در جهان اشاره کنیم باید از آمازون و ایبی نام ببریم که صاحب آمازون اکنون در رتبه اول ثروتمند ترین فرد جهان قرار گرفته است، به نظرتان دلیل آن چیست؟؟؟

بزرگ ترین و معروف ترین سایت فروشگاهی در کشور ما دیجی کالا می باشد که به شما توصیه می کنم حتما در مورد شکل گیری این فروشگاه اینترنتی مطالعه کنید.

ناگفته نماند که امروزه رقبای سر سختی برای سایت های فروشگاهی چه در جهان و چه در کشور ما در حال شکل گیری است که در آینده احتمال می رود جایگاه را از دست آن ها در بیاورند.

حال به این فکر کنید چرا آن سایت فروشگاهی مطرح در آینده نباید سایت فروشگاهی شما باشد؟

از آن جایی که بسیاری از افراد به خاطر دلایل بسیاری همچون شرایط زندگی، کمبود وقت، ترافیک، آلودگی هوا و … به خرید از سایت های فروشگاهی تمایل بیشتری نشان می دهند.

و همچنین با توجه به اینکه هر روز بر کیفیت ارائه این خدمات افزوده می شود در نتیجه ما باید در دهه های پیش و رو شاهد ارائه حداکثری خدمات شهری بر بستر اینترنت باشیم.

بر اساس آمار و ارقام جهانی در سال ۲۰۱۹ حدود ۲۰ درصد از تجارت در جهان به صورت آنلاین صورت گرفته است و همچنین انتظار می رود که این آمار و آمار در آیند ای نزدیک به بیش از ۴۵ درصد برسد.

در ایران نیز در سال های اخیر گام هایی قوی برای گسترش نفوذ اینترنت و گوشی های هوشمند در بین تمامی مردم برداشته شده است.

برای همین انتظار می رود که در سال های پیش رو استقبال مردم از خرید های اینترنتی خصوصا در بخش بازار خرده فروشی، صد چندان گردد.

 

تفاوت طراحی سایت فروشگاهی با سایر سایت ها:

 

  • ظاهر سایت در طراحی سایت فروشگاهی

ظاهر سایت فروشگاهی شباهت زیادی به یک مغازه لوکس دارد. صفحه اصلی سایت فروشگاهی همانند ویترین مغازه ها شامل گلچینی از انواع محصولات و اجناس است و مشتریان با دیدن آن دیدی کلی از تمام محصولاتی که می توان در آن فروشگاه یافت، برایشان مشخص می شود.

 

  • نحوه مدیریت سایت در طراحی سایت فروشگاهی

نحوه مدیریت سایت های فروشگاهی باید در مقابل تغییرات لحظه ای که بر روی آنها اعمال می گردد از انعطاف پذیری بالایی برخوردار باشند.

زیرا احتمال می رود یک سایت فروشگاهی هر روز و یا حتی چند روز یک بار مجبور به اعمال تغییراتی در قیمت ها، موجودی یا عدم موجودی، نوع کالا و … شود.

برای این که این تغییرات و بروز کردن های لحظه ای برای صاحبان سایت های فروشگاهی معطلی زیادی را ایجاد نکند و همچنین بدل به یک دغدغه همیشگی نشود، باید در طراحی سایت فروشگاهی راهکارهای مناسب اندیشیده شود.

 

  • نوع فعالیت و رویکرد سایت در طراحی سایت فروشگاهی

تمرکز ما در طراحی سایت فروشگاهی، ترغیب مشتریان برای خرید اینترنتی است در صورتی که تمرکز ما در طراحی سایت  شرکتی، تنها معرفی شرکت و محصولات به مشتریان می باشد و شما از مشتریان خود می خواهید که برای دریافت خدمات با شما ارتباط برقرار کند.

به همین منظور در طراحی سایت های فروشگاهی از استراتژی های بروز برای طراحی دیزاین که در نهایت منجر به بازاریابی و خرید مشتریان می شود، باید استفاده کرد.

 

  • معرفی و امکان مقایسه محصولات در طراحی سایت فروشگاهی

از دیگر امکاناتی که در طراحی سایت فروشگاهی می توان به آن افزود می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مقایسه کالاها و خدمات
  • نقد و بررسی
  • فروش های ویژه روزانه
  • تخفیف هایی جهت مناسبت ها
  • گارانتی
  • دریافت نظرات خریداران در مورد کالاها

که افزودن این امکانات برای بازدید کنندگان بسیار جذاب می باشد و هر کدام از این امکانات بر حسب نیاز صاحب سایت می تواند در آن گنجانده شود.

 

  • آمار گیری جامع و تفکیک شده از بخش های مختلف سایت در طراحی سایت فروشگاهی

شما با قرار دادن این امکان در سایت می توانید به انجام کلیه محاسبات نظیر درآمد و فروش و کنترل موجودی انبارها در بازده های زمانی مختلف و همچنین تحلیل کالاهای مورد علاقه ی خریداران بپردازید.

همچنین می توان این اطلاعات جامع را بر روی جداول و نمودارها پیاده سازی کرد تا در جهت بهبود کسب و کار در اختیار مدیران سایت ها قرار گیرد.

 

چه کسانی می توانند از سایت فروشگاهی بهره ببرند؟

طراحی سایت فروشگاهی می تواند برای سایت های که به ارائه خدماتی می پردازند یا محصولی برای فروش دارند مانند سایت های صرافی، سایت های فیلم و سریال و … طراحی گردد و از آن بهره ببرند.

ما در شرکت استادان سیستم به شما کمک خواهیم کرد تا با استفاده از ایده ها و استراتژی خلاقانه نسبت به سایر رقبای خود تمایز ایجاد کرده و این تمایز منجر به فروش بیش از حد تصوری شما شود.

 

امکانات و بخش های مختلف در طراحی سایت فروشگاهی

اضافه بر سرویس ها و امکاناتی که در طراحی اکثر سایت های فروشگاهی معمولی همچون صفحات معرفی، درباره ما، تماس با ما و … وجود دارد.

استادان سیستم سرویس ها و امکانات کاربردی ویژه ای نیز در طراحی سایت فروشگاهی پیاده سازی و اجرا می کند که به صورت خلاصه در زیر به معرفی آن ها پرداخته ایم:

  • امکان تعریف کالاها بصورت ساده یا متغییر به
  • ایجاد دسته بندی و زیر دسته و همچنین برچسب گذاری محصولات
  • امکان بارگذاری تصویر شاخص کالا
  • تعریف گزینه های متغییر محصولات و گزینه های انتخابی گوناگون برای هر کالا که بر قیمت آن نیز تاثیرگذار خواهند بود، مانند اندازه و ابعاد، رنگ و …
  • قیمت گذاری محصولات که بر اساس واحد پولی
  • اعمال تخفیف بر روی هر محصول
  • نمایش پُرفروش ترین محصولات
  • امکان درج و تعیین محصولات ویژه، پیشنهادات ویژه، محصولات
  • مقایسه محصولاتدر یک جدول یا صفحه ای
  • نمایش محصولات مرتبط با کالای انتخابی از همان برند
  • محصولات تکمیلی و جانبی در جریان روند خرید
  • امکان نمایش و مشاهده موجودی از هر کالا در فروشگاه
  • عضویت آسان کاربران در سایت
  •  سبد خرید فروشگاه
  • پرداخت آنلاین و ایمن
  • انتخاب روش های پرداخت گوناگون شامل کارت به کارت، پرداخت آنلاین
  • انتخاب روش های گوناگون ارسال شامل، پست، تحویل در محل و از طریق پیک و …
  • مشاهده و پیگیری خریدهای انجام شده در سایت برای مشتریان وجود دارد.
  • استفاده از کوپن های تخفیف
  • افزودن محصولات به لیست علاقه مندی ها
  • ارسال دیدگاه وامتیازدهی به هر محصول
  • پشتیبانی آنلاین مشتریان
  • جستجو پیشرفته
  • ارسال اخبار و رویدادهای جدید فروشگاه

در ادامه به امکانات پنل مدیریت طراحی سایت فروشگاه اینترنتی می پردازیم که امکانات آن به صورت خلاصه در زیر آورده شده است:

  • امکان مدیریت و تعریف مشخصات و آیتم های مختلف کالاها
  • قابلیت مدیریت روش های ارسال کالا و حمل و نقل
  • امکان تعیین مالیات برای محصولات شامل مقدار ثابت یا ارزش افزوده
  • گزارش گیری بر اساس متد و روش های متنوع: گزارش گیری نوع محصول، بازه زمانی، فروش، تخفیف ها و …
  • مدیریت موجودی کالاها و غیرفعال کردن خرید برای کالاهای تمام شده
  • اخطار و ارسال ایمیل به مدیر سایت در صورت پایان یافتن موجودی هر محصول
  • نمایش گزارش های خرید بصورت نمودار و جداول گرافیکی
  • مشاهده آخرین سفارشات ثبت شده در بخش مدیریت با امکان تغییر در وضعیت سفارش ها
  • قابلیت ثبت یادداشت برای مشتری
  • قابلیت مدیریت و تعریف کوپن های تخفیف مانند میزان تخفیف، درصد تخفیف و …
  • ارسال رایگان در شرایطی مانند حداقل میزان خرید مشتری، بازه های زمانی مشخص و اعیاد و مناسبت ها، دسته بندی خاصی از محصولات و یا کدهای عمومی همراه با ایجاد محدودیت تاریخ، استفاده، کاربران، تعداد
  • مدیریت سیستم درگاه های پرداخت الکترونیک بانکی و یا پنل پستی
  • مشاهده آخرین سفارشات ثبت شده در بخش مدیریت با امکان تغییر در وضعیت سفارش ها

اگر بخواهیم کمی دقیق تر به موضوع پنل های مدیریتی بپردازیم، باید بگوییم شما پس از آن که سایت فروشگاهی خود را با توجه به نیازهای شرکت خود طراحی کردید.

حال نیاز به آن دارید که محصولات مورد نیاز مشتریان را هر روز در سایت فروشگاهی خود قرار دهید به همین منظور پنل مدیریت سایت فروشگاهی شما باید این قابلیت را داشته باشد که در جهت بهینه سازی سایت شما بهترین ابزار را در اختیار شما قرار دهد.

 

ویژگی ها و امکانات در طراحی سایت فروشگاهی:

 

  • دسترسی آسان و سریع به محصولات در طراحی سایت فروشگاهی

فرض کنید وارد یک فروشگاه پوشاک شده اید و تمام محصولات این فروشگاه در جایی قرار گرفته اند که شما هیچ دسترسی به آنها ندارید و نمی توانید طرح و رنگ و جنس آن را مورد سنجش قرار دهید.

بالطبع شما نیاز دارید که هنگام خرید محصول، ویژگی های آن را مورد سنجش قرار دهید و حتما این موضوع باعث می شود که شما خیلی سریع آن فروشگاه را ترک کنید.

فروشگاه اینترنتی هیچ تفاوتی با فروشگاه فیزیکی ندارد و در آن نیز باید این امر رعایت شود تا کاربر نهایی برای آن که ترغیب شود از سایت شما خریدی را انجام دهد به راحتی بتواند درون سایت شما جستجوی خود را انجام دهد.

به همین منظور سیستم جستجوی محصولات باید به گونه ای طراحی شود که هر گونه محصولی را در کمترین زمان ممکن برای مشتریان لیست کند.

 

  • ثبت نام کاربران جهت خرید در طراحی سایت فروشگاهی

از بخش های بسیار مهم در طراحی سایت فروشگاهی بخش ثبت نام کاربران می باشد. همان طور که اطلاع دارید کاربران از انجام کار های بزرگ هراس دارند.

برای همین بهتر است که در وهله ی اول یک فرم طولانی با داده های بسیار زیاد در مقابل کاربران قرار نگیرد چرا که در چنین مواردی ممکن است مشتری از ادامه مسیر منصرف شود و سایت شما را ترک کند.

به همین منظور بهتر است در وهله ی اول به دریافت شماره تلفن همراه یا ایمیل اکتفا کنیم و همچنین بهتر است اطلاعات را به صورت مرحله به مرحله دریافت کنیم.

 

  • جلب اعتماد مشتریان در طراحی سایت فروشگاهی

جلب اعتماد مشتریان از مهم ترین اولویت ها و اهداف در طراحی سایت فروشگاهی می باشد. بسیاری از مردم از این که صاحب فروشگاه را نتوانند ببینند و به نوعی بخواهند به صورت آنلاین وجه خود را پرداخت کنند بسیار هراسانند.

به همین منظور شما باید با پیاده سازی یک فرایند که منجر به جلب اعتماد مشتریان نسبت به شما شود و آن ها بدون هیچ تعللی به پرداخت آنلاین روی خوش نشان دهند، این نگرانی را برطرف کنید.

استفاده از روانشناسی رنگ ها، برقراری ارتباط و  پیام های دوستانه و اعتماد برانگیز، افزایش حس امنیت در پرداخت آنلاین از جمله مواردی هستند که باید در طراحی سایت فروشگاهی در اولویت ویژه ای قرار داده شوند.

شروع هر کاری با سختی هایی روبرو است اما در ادامه مسیر برای شما هموار خواهد شد؛ شروع به کار یک فروشگاه اینترنتی نیز با سختی هایی روبرو خواهد بود اما با گذشت زمان شما می توانید با جلب رضایت مشتریانتان به راحتی محصولات خود را به فروش برسانید.

 

  • امکان مقایسه محصولات در طراحی سایت فروشگاهی

از دیگر موضوع های بسیار مهم در طراحی سایت فروشگاهی ایجاد امکان برای مقایسه محصولات از لحاظ ویژگی ها و قیمت آنهاست.

هر چقدر که تنوع محصولات شما بیشتر باشد مشتری بیشتر ترغیب می شود که به سایت شما سر بزند و از سوی دیگر بررسی تنوع رنگی، تنوع برند به همراه بررسی تنوع قیمت از قابلیت هایی است که طراحان سایت در طراحی سایت فروشگاهی باید به آن توجه کنند.

زیرا اگر نسبت به این موارد توجه نشود باز هم مشتری با یک تصمیم سنگین مواجه شده و نمی تواند تصمیم بگیرد و از خرید سر باز می زند.

 

  • نماد اعتماد الکترونیکی در طراحی سایت فروشگاهی

پس از بررسی اینکه طراحی سایت فروشگاه اینترنتی بصورت اصولی و با رعایت استانداردهای و امنیت لازم طراحی و پیاده سازی شده باشد.

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن تجارت (صمت) نماد الکترونیک یا همان ای نماد را به فروشگاه اینترنتی مزبور اعطا می نماید و این نماد در جلب اعتماد مشتریان و اطمینان خاطر آن ها در خرید از فروشگاه اینترنتی را تضمین می نماید.

 

  • فعال کردن دیدگاه های واقعی نه هرزه نامه ها در طراحی سایت فروشگاهی

تجربه ها نشان می دهد که در طراحی سایت فروشگاهی کاربران با دیدن دیدگاه ها نسبت به یک محصول یا هر چیزی عکس العمل مثبت نشان داده و این امر موجب می شود که از سایت شما خرید کنند؛ از مزیت های این امر به طور خلاصه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

  • 1. بازاریابی حرفه ای محصولات

بازخورد های مثبت و منفی که از مشتریان دریافت می کنید باعث می شود مدیریت بازاریابی محصولات خود را به بهترین نحو ممکن انجام دهید.

زیرا این امر موجب خواهد شد محصولاتی که بیشتر مورد استقبال قرار گرفته اند را شناسایی کنید و به صورت هوشمندانه در جلو چشم مشتریان قرار دهید.

و همچنین می توانید محصولاتی را که از استقبالی بهره مند نبوده اند را حذف کنید و محصولاتی را که از استقبال کمتری برخوردار بودند را جهت رفع ایراد آن ها اقدام نمایید.

 

  • 2. برند سازی

فعال کردن دیدگاه ها همچنین می تواند موجب مطرح شدن برند شما توسط مشتریان شود. زیرا تعامل مشتریان با یکدیگر منجر به بحث هایی می شود که در نهایت اسم برند شما را بیشتر در میان آنها رواج می دهد.

 

  • 3. تقویت سئو سایت

فارغ از دو موضوع بالا فعال کردن دیدگاه ها در طراحی سایت فروشگاهی می تواند تاثیر چشمگیری در تقویت سئو سایت شما داشته باشد. زیرا ارسال دیدگاه ها منجر به جذب ترافیک وبسایت شما از طریق آی پی های مختلف و تعاملات مختلف و ایجاد محتوای بروز و مفید شده و همین امر به سئو سایت شما کمک خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

34  +    =  37